Vacature Researchmedewerker

De Maatschap Interne Geneeskunde-MDL Catharina Ziekenhuis is per direct op zoek naar een gedreven professional voor de volgende vacature:De Maatschap Interne Geneeskunde-MDL Catharina Ziekenhuis is per direct op zoek naar een gedreven professional voor de volgende vacature:

Researchmedewerker 0,8 FTE

De Maatschap

De Maatschap Interne Geneeskunde-MDL is een toegewijde, innovatieve en goed georganiseerde Maatschap. De Maatschap bestaat uit 16 internisten en 9 MDL artsen, werkzaam in de clusters Algemene Interne / endocrinologie / infectiologie, Nefrologie, MDL en Oncologie-Hematologie. De betreffende clusters leveren topklinische zorg, beschikken over hoogwaardige onderzoeks- en behandelfaciliteiten, eigen verpleegafdelingen en dagbehandelingen en ruime opleidingsmogelijk-heden.

Het Catharina Ziekenhuis

Werken in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.000 collega’s.

Functie inhoud

De Maatschap is opzoek naar een researchmedewerker, die inzetbaar is in de volle breedte van het operationele research werk binnen de verschillende clusters. De beoogde functionaris wordt hiërarchisch aangestuurd door de maatschapsmanager en de voorzitter van de interne commissie wetenschap, functioneel door de researchcoördinator en/of de hoofdonderzoeker(s).

Uitvoerende taken o.l.v. de researchcoördinator / hoofdonderzoeker(s):

 • Dataverzameling en verwerking;
 • Opstarten en indienen protocol METC;
 • Begeleiden van proefpersonen;
 • Administratieve afhandeling;
 • Contact met interne en externe hoofdonderzoekers en METC.

Functie eisen

 • Een functie-gerelateerde opleiding op minimaal HBO+ niveau
 • Een geldig GCP-certificaat of de bereidheid dit te behalen;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Gedrevenheid en ambitie, gericht op samenwerking;
 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Ons aanbod

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor minimaal 0,8 FTE in eerste instantie voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt een aanstelling bij de Maatschap waarop de cao Ziekenhuizen van toepassing is. Inschaling vindt plaats op basis van je meegebrachte kennis en ervaring.

Hiernaast bieden we:

 • Een meer dan interessante baan met volop ontwikkelingskansen;
 • Een gedegen inwerkperiode;
 • Een goede werksfeer.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Nadere informatie

Wil je meer weten over deze functie en jouw kansen? Nadere informatie kun je inwinnen bij onze maatschapsmanager drs. Hans Reinold, bereikbaar via telefoonnummer 06-22 93 86 27.

Sollicitatie procedure

Bent je geïnteresseerd in deze functie? Je sollicitatie ontvangen we graag via het volgende email-adres: secretariaatvakgroepigmdl@catharinaziekenhuis.nl . Je kunt je sollicitatie richten aan het bestuur van de Maatschap Interne Geneeskunde-MDL.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.